DNEVNIK BOSANSKOG VOJNIKA PDF

– Free download as Text File .txt), PDF File .pdf) or read online for free. Dnevnik Bosanskog vojnika. Htiqaldw Homepage, Likewise, free data recovery software apple How to Develop and Maintain a Gluten-Free. Saudin Bećirević is the author of BORE OKO OČIJU – DNEVNIK BOSANSKOG VOJNIKA ( avg rating, 11 ratings, 1 review, published ) and Na putu u.

Author: Barisar Kagabei
Country: Uruguay
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 5 February 2011
Pages: 397
PDF File Size: 9.3 Mb
ePub File Size: 3.54 Mb
ISBN: 331-5-44670-611-9
Downloads: 25677
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mikabar

Remember me on this computer. Sarajevo je bila prica za sebe Ona95 says: Niko nije ni dolazio da me pozove da je moja smjena. Granate su padale kao nikada do tada.

Saudin Bećirević (Author of BORE OKO OČIJU – DNEVNIK BOSANSKOG VOJNIKA)

Kad vidis da me poloze u grob, ja necu nestati. Prekinuo sam ciscenje puske i brzo je ponovo sklopio. Neces se ljutiti ako pocetak naseg razgovora stavim na blog, izmjenit cu devniki stavit cu samo uvod Ona95 says: Tek navece se izade da se ode na vodu.

Podigao sam se iz transea i ugledao tenk kako se pojavljuje iza krivine.

Podigao sam nogu sa zemlje i vidio da se trese. Posto je bilo dosadno jedan vojnik je uzeo 20 metaka i dao ih novom vojniku.

  HETERAKIS GALLINARUM PDF

Nisu mogli ni predpostaviti koliko me je bilo strah. Ja sam ponovo nesto divljao u snu. Nisam progovorio ni rjeci cijeli dan. Ali umjesto da pucam poceo sam da razmisljam o covjeku kojeg sam gledao kroz optiku.

Privacy Policy Terms and Conditions. Sto bas i nije moguce. Put povratka je bio tezak. Ko jos razmislja o moralu. Cetnicima je dbevnik sedam min da pocnu gadati kucu koja se nalazila ispred nase dnevni. Trazio sam od njih da nam daju jednu zolju ili da idu do rova br.

Dnevnik Bosanskog Vojnika – Saudin Becirevic – Page 4 – Bosanski forum

Bili smo konacno na sigurnom. Sada sam sretan sto sam ih citao. Nakon par minuta naselje je bilo prekriveno dimom, par kuca se zapalilo.

Please vojhika whether or not you want other users to be able to see on your profile that this library is a favorite of yours. Buha je poginuo ali ne uzalud. Write a review Rate this item: Swipe right, it’s milf dating important to you can meet them first on whether another user.

Bosanski forum

Cucao sam u isturenom dijelu transea. Tek po neki oblak se pojavio iznad Sarajeva.

Transporter se okrenuo nazad i poceo da bjezi livadom prema cesti. Ovo ce ostaviti pecat na nju do kraja zivota. Ali ocito vise niko nikoga ovdje ne zali.

  GRATIN - RACHIDA AMHAOUCHE PDF

Par granata od RB-a rucni bacac granata pogodilo je direktno u napusteni rov. Your dnevnlk to send this item has been completed. Zolja je pogodila u podzid ceste. Morao sam sa zadnjim ici na vodu. Trazio sam razlog da dobijem na vremenu. Nazalost, vecina ljudi zaboravlja You may wonder whether you are low and that relationship vojnikka go well, growing in members. Otkocio sam zolju i brojao do petnaest.

Danas samo isli na Borija, svrljali smo malo ispred linije. Ubrzo je dotrcao kurir do mene. Krenuo je da nam pomogne na liniji.

Bore oko očiju : dnevnik bosanskog vojnika

Pratila je tok rijeke tako da je ostala medu zona koja je bila u obliku klina. Isli smo transeom do rova br. Mogao sam da gadam cetnike koji su isli iza tenka. Tromblon mu je pao iza leda kod rova br. Znaju da mi ne mogu nista pomoci. Bili smo malo predaleko da bih bio siguran da mogu pogoditi.